вівторок, 1 грудня 2015 р.

Щодо проведення ІІ етапу олімпіади з трудового навчання (технологій)

Місце проведення олімпіади 10 грудня 2015 року (початок об 10.00):

дівчата 9, 11 класів  - Долинський МНВК.
-  хлопці 9, 11 класів -Долинська СШ-інтернат. ______________________________________________________________

Повідомляємо, що другий етап Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання (технологій) проходитиме для учнів 9-х та 11-х класів і складатиметься з двох турів: теоретичного та комплексної роботи. Максимальна кількість балів: за теоретичний тур – 30, практичний –70. 
На теоретичному турі за одну астрономічну годину учням буде запропоновано виконати тестові завдання за матеріалом навчальної програми з трудового навчання та технологій. 
Комплексна робота виконується у шкільних майстернях. На його виконання відводиться 3 астрономічні години.
Робота оцінюватиметься за такими критеріями:
- відповідність заданим розмірам;
- привабливість (естетична цінність) виробу;
- володіння техніками обробки матеріалів;
- функціональність виробу та зручність у користуванні.

Кількість балів за кожний вид визначає журі в залежності від виду роботи.
За порушення правил техніки безпеки під час виконання практичного завдання учасники можуть позбавлятися до п’яти балів рішенням Голови журі за вмотивованим поданням членів журі у присутності учасника, до якого ця норма застосовується.

Просимо забезпечити учасників ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (технологій) такими матеріалами та інструментами:

дівчат 9, 11 класів:

інструменти та матеріали: папір (А4, А3), набір голок, ниток, наперсток, булавки, сантиметрова стрічка, ножиці, кравецька крейда або сухе мило, олівець, лінійка, зошит, ручка, креслярські інструменти, спецодяг, елементи оздоблення.

хлопців 9, 11 класів:
інструменти та матеріали: транспортир, креслярські інструменти, набір лінійок, шліфувальний папір, ручний учнівський лобзик (запасні пилочки), свердло по дереву Ø 6мм, 4 мм, молоток, кутник столярний, олівець, зошит, ручка, інструменти та пристрої для оздоблення (випалювачі, різці, фарби та пензлі для розпису тощо), спецодяг.

Верстати для свердлильних робіт надаються організаторами олімпіади.

Немає коментарів:

Дописати коментар